OBRADA SLIKE KULTURNOG NASLJEĐA

Očuvanje umjetničkih i djela kulturnog nasljeđa je pitanje hitnosti, jer su neprestano izložena eroziji elemenata. AGS Records Management ima dugogodišnje iskustvo u skeniranju nasljeđa i zna kako da se brine o vašim dragocjenostima.

Ne dozvolite da se vaši najdragocjeniji predmeti nepopravljivo oštete.

doigt faisant défiler une carte sur tablette

AGS Records Management ima iskustva u rukovanju umjetničkim i predmetima kulturnog nasljeđa, i imamo eksperte za rukovanje ovim važnim dokumentima. AGS Records Management posjeduje sve resurse i iskustvo potrebno za obradu slike kulturnog nasljeđa i garantuje vam najbolje rezultate. Obratite se nekom od naših eksperata koji će vam pružiti profesionalne savjete.

Digitalizovani dokument pružiće vašim komadima kulturnog nasljeđa novi dah života i osigurati da u njima možete uživati vi i drugi još mnogo godina.

U današnjem brzom svijetu, elektronski oblici medija mnogo su lakši za pristup, dostupni većem broju ljudi i na širem geografskom području – tako da možete lako dijeliti zadovoljstvo koje dobijate kroz neko djelo!

Pogledajte takođe: Zašto biste sada trebali razmotriti upravljanje dokumentacijom
Pogledajte takođe: Istorija reči: digitalizacija

Kontaktirajte nas

Mnoštvo pogodnosti za uživanje

Skeniranje za očuvanje i lak pristup
Document numérisé

DIGITALIZOVANJE

Priprema (uklanjanje prašine, dekondicioniranje/rekondicioniranje, arhiviranje, inventarizacija) i skladištenje digitalnih dokumenata zahtijevaju vještinu. Izbor skenera i pribora koji će se koristiti određen je karakteristikama svakog dokumenta.

Koriste se specifične procedure i oprema prema vrsti i prirodi dokumenta.

Takođe, pružamo savjete o odgovarajućim metodama skladištenja i prenosa vaših digitalnih podataka.

Loupe passant sur un document

UPOTPUNJAVANJE

Obradite i optimizujte slike kako bi informacije bile lakše dostupne putem ključnih riječi, tipu slike ili geografskih pretraživanja. Uređujemo slike (popravka, optimizacija slike, OCR ili segmentacija teksta/slike, uključivanje metapodataka ili autorskih prava) kako bismo obogatili sadržaj.

Naše rješenje nudi automatsku ili poluautomatsku kontrolu i mogućnost statističke analize da li se brief poklapa sa uslugom koja je pružena.

OBJAVA

Objavite svoja dokumenta kulturnog nasljeđa zahvaljujući našoj online digitalnoj biblioteci koja nudi bolji pristup informacijama.

Unaprijedite svoju digitalnu dokumentaciju pomoću rješenja za distribuciju (interaktivne baze podataka, interoperabilnost, pretraživač) sa uključenim hostingom.

Curseur de souris passant sur un document numérique

EMITOVANJE

Digitalizacija vaše kolekcije kulturne baštine (u nastavku teksta kolekcija) znači da javnost sada može imati pristup istorijskim dokumentima.

Razvili smo vlastita interna rješenja koja su dostupna u internet ili intranet modu, sa sigurnim pristupom. Pomažemo vam u odabiru najboljeg rješenja za vašu kolekciju, nudeći različite oblike digitalizacije, uključujući digitalnu biblioteku, interaktivnu ploču, 3D knjižicu, povezanu e-knjigu, obilazak i scenografiju.

Uz Limb Gallery, našu digitalnu biblioteku, vaša publika će moći detaljno i jednostavno da razgleda vašu kolekciju putem kompjuterskog ekrana ili tableta.

Contact