Records management staff scanning documents

SKENIRANJE DOKUMENATA (Digitalna obrada slike)

Skeniranje dokumenata je neophodno za očuvanje fizičkih dokumenata i dijela kulturnog nasljeđa ili umjetničkih djela. Čuvanje predmeta na sigurnom mjestu. AGS Records Management je obezbijedio skeniranje dokumenata brojnim cijenjenim organizacijama kako bi očuvali svoje najvrjednije predmete.

Vaši važni predmeti zaslužuju da budu sačuvani digitalnim skeniranjem

numerisation d'images - image numerisation

U našem savremenom svijetu, digitalna obrada slike i skeniranje postaje sve važnije za organizacije.

AGS Records Management može garantovati isti kvalitet usluge za digitalizaciju, fizičko arhiviranje originalnog dokumenta i obradu digitalne slike (skeniranje).

Svakim fajlom se pažljivo upravlja kako bi se optimizovala lakoća i brzina preuzimanja dokumenata.

Pogledajte takođe: 8 razloga zašto je upravljanje dokumentacijom neophodno za vlasnike preduzeća
Pogledajte takođe: Zašto biste sada trebali razmotriti upravljanje dokumentacijom
Pogledajte takođe: Istorija riječi – Digitalizacija
Pogledajte takođe: Fizičko ili digitalno upravljanje dokumentacijom: Kako odabrati?

Kontaktirajte nas

Digitalizacija, Garancija, Optimizacija

Naš sektor za digitalizaciju dokumentacije upravlja procesom digitalnog snimanja vaših dokumenata, koji vam se zatim vraćaju u elektronskom formatu.
Verification of documents icon

PRIPREMA

Prijem, sortiranje i priprema dokumentacije za digitalizaciju

Ovaj prvi korak sastoji se od utvrđivanja kvaliteta dokumenata koji se skeniraju, sortiranja i uklanjanja municije za heftalicu, spajalica ili registratora, ako je potrebno.

Digital document storage icon

DIGITALIZACIJA I SKENIRANJE

Digitalizacija dokumentacije i struktura dematerijalizovanih dokumenata

AGS Records Management vrši skeniranje vaših dokumenata u visoko obezbijeđenim, specijalizovanim prostorijama. Koristimo skenere visokih performansi, namjenske računarske radne stanice i napredni softver.

Document indexation for search icon

INDEKSIRANJE DIGITALNIH DOKUMENATA

Indeksiranje i verifikacija vaših elektronskih dokumenata

Naš EAS softver integriše hibridni sistem klasifikacije koji na jedinstven način upravlja skladištenjem fizičkih i elektronskih dokumenata.

Indeksiranje je postavljeno na osnovu vaših kriterijuma pretraživanja, kako bi se osiguralo jednostavno pronalaženje digitalnih dokumenata. Naši stručnjaci će takođe provjeriti digitalizovane dokumente kako bi bili sigurni u kvalitet, i kako bi poštovali zahtjev klijenata.

Securely stored digital documents that's also searchable

PRETRAGA VAŠIH DIGITALIZOVANIH DOKUMENATA

Sistem za upravljanje dokumentima sa kriterijumima pretraživanja

Dokumenta, onda kada budu digitalizovana i indeksirana, biće dodata u našem sistemu za skladištenje dokumenata. Ovo će omogućiti korisnicima da konsultuju digitalizovana dokumenta na lak i siguran način. Originalna fizička dokumenta biće sačuvana na siguran i povjerljiv način.

EAS softverski pretraživač će ispitati sve metapodatke svakog sačuvanog dokumenta i uskladiti ih sa onima koje je korisnik pružio u interfejsu za pretragu.

EAS: Naša tehnologija za pretragu i traženje dokumenata

Jedinstveni softver na dohvatu ruke, za nekoliko sekundi!

Computer screen with cd on it

EAS SOFTVER

EAS je jedinstveni softver koji je razvio AGS Records Management tim za upravljanje dokumentacijom.

Ovo nam omogućava da kontrolišemo njegov razvoj i efikasnije integrišemo zahtjeve naših klijenata. Takođe, olakšava nam pretragu i kontrolu fizičkih arhiva, kao i konsultacije digitalizovanih dokumenata.

EAS je potpuni Web SAAS softver. Pristup je osiguran login-om i lozinkom, kao i HTTPS protokolom. Zahvaljujući njegovoj web tehnologiji, internet veza je dovoljna za povezivanje. Stoga je implementacija ovog alata vrlo brza, po nižoj cijeni i bez ikakvih promjena na kompjuterskoj opremi.

Zbog strogih standarda kvaliteta i sigurnosti informacija od strane AGS Records Managementa, EAS sistem je sertifikovan prema ISO 27001. Ovo osigurava zaštitu i sigurnost svih informacija i bezbrižnost za naše klijente. Osigurani su Međunarodni standardi u sklopu Bezbjednosti informacija.

Contact